• Voetbehandelingen op maat
  • Gediplomeerd pedicure provoet procert erkend
  • Gespecialiseerd in de diabetische voet

Uw Pedicure

Pedicure Pedi-Care CarlaMijn naam is Carla Piet en ik ben gediplomeerd pedicure. Ruim twintig jaar geleden ben ik mijn carriëre begonnen in de drogisterij/parfumerie branch in Amsterdam. Na een opleiding tot schoonheidsspecialiste heb ik daar in de schoonheidssalon gewerkt.
 
Na tien jaar werkzaam te zijn geweest in een drogisterij/parfumerie in Purmerend, ontstond de behoefte om voor mijzelf te beginnen in de voetverzorging. Na een pedicureopleiding van twee jaar en een specialisatie in het behandelen van de diabetische voet, ben ik in 2004 begonnen als zelfstandig ambulant pedicure.
 
Na een jaar ambulant werkzaam te zijn geweest heb ik mij gevestigd als zelfstandig pedicure in een schoonheidssalon in Purmerend. Vervolgens heb ik per februari 2009 mijn eigen  Pedicure praktijk gestart bij  Beauty Salon Daniëlle. Hiernaast ben ik gestart met de verkoop van voetverzorgingsproducten van Gehwol.
 
Ik behandel op afspraak in mijn pedicurepraktijk en werk volgens de 'code van de voetverzorging'. Dit zijn richtlijnen met betrekking tot hygiene en milleu.
 
Persoonlijke aandacht staat bij mij voorop! Ik neem de tijd voor u, zodat ik op basis van uw persoonlijke wensen een afgestemde behandeling kan geven.